Re-integratie

Re-integratie

Met het re-integratie traject biedt SoDo Xpert persoonlijke begeleiding op maat aan de deelnemer om hem of haar weer op een nieuw (werk)spoor te brengen. Daarbij houden we rekening met alle persoonlijke omstandigheden en zorgen we samen met de deelnemer ervoor dat alles op een tempo gaat wat past bij de deelnemer in kwestie. Hij of zij krijgt van ons de juiste handvatten en inzichten om een nieuwe richting in te slaan in het leven. Dit doen onze professionals door middel van een nauwkeurige voorbereiding en een analyse van de arbeidsmogelijkheden die passen bij de ontwikkeling van de deelnemer. Aansluitend kan het onderdeel matching en/of jobcoaching worden gestart.

SoDo Xpert begeleidt al sinds 2010 verschillende doelgroepen, werkzoekenden, jong en oud, met een afstand tot de arbeidsmarkt in uiteenlopende richtingen en uitdagingen. Onze dienstverlening varieert van laagdrempelige manieren van activeren en participeren tot en met intensieve persoonlijke begeleiding en bemiddeling aan professionals die toe zijn aan een nieuwe uitdaging.

Wat is onze dienstverlening?

Onze re-integratietrajecten zijn er in essentie op gericht werkzoekenden de juiste ondersteuning te bieden, hen zo op die manier te versterken in hun mogelijkheden om uiteindelijk verder te brengen op de arbeidsmarkt. SoDo Xpert staat met haar professionals bij onze samenwerkingspartners bekend om haar kennis en expertise met verschillende doelgroepen van verschillende culturen en het adviseren en matchen van kwetsbare doelgroepen.

Met onze re-integratietrajecten wordt het vinden en behouden van werk actief ondersteund door begeleiding van onze professionals. Deze trajecten zijn bedoeld voor bijstand cliënten, UWV cliënten die vallen onder Participatiewet, niet-uitkeringsgerechtigden en werkzoekenden vanuit een WW-situatie.

Vertalen